OUTFIT | Bold

“Nothing in the world is ever completely wrong. Even a stopped clock is right twice a day.”
― Paulo Coelho, Brida


Hi! It was beautiful sunny day week ago, so I took the chance to wear my new mauve dress/coat from an awesome online shop called Pink Basis. It is light, comfy and super stylish for sunny days. And I wore new burgundy suede fringed boots from the same shop. I love those boots, everybody told me how amazing they are. ^^ And there is also my new lookalike Celine bag from Jessica Buurman. It is really great quality, I love it! In the one of the photo I also wore black leather jacket because later that day was windy. And to add little dose of edge I put my black hat.
I really like how it looks like. What do you think?

**P.S. Don't forget to join giveaway HERE.**


Fringed boots/čizmice: PinkBasis *shop here/kupite ovde*
Hat/šešir: Romwe
UNBOXING + GIVEAWAY | Japan Candy BoxZdravo svima!
Dobila sam super priliku - da probam Japanske slatkiše i slaniše! :)
Bila sam jako uzbuđena i nestrpljiva da mi kutija stigne, jer sam veliki obožavatelj slatkiša.  Dakle, stigla mi je Japan Candy Box kutija sa 10  ukusnih slatkiša i slaniša. Princip kutije je sledeći, možete se pretplatiti na jedan ili više meseci, i u zavisnosti od toga cena kutije će biti od 19.9 do 18.2 dolara. Cena nije toliko velika za činjenicu da imate priliku da probate slatkiše koje dolaze iz države sa druge strane sveta! :) 

Aliii to nije sve.. I neko od vas će imati priliku da dobije Japan Candy Box, da bi se prijavili popuniti Rafflecopter gadget na kraju posta. Uživajte!
  ***
Hi everyone! 
I got this awesome candy box called Japan Candy Box because you get 10 awesome Japanese candies. Thank you to the people behind Japan Candy Box for sending this box to me!  I'm super excited to try out all the candies in this box. The delivery is fast and very safe. Plus one of you will have a chance to win a free box just fill the Rafflecopter gadet at the end of the post. Good luck!
Čak je i poštarina besplatna. Čekala sam 2,3 nedelje da mi paketić stigne.
Sve je bilo bezbedno i lepo upakovano. Iako su mi ljudi koji rade na carini otvorili paketić, moram da naglasim da ga nisu carinili! jeej :)
Pa pogledajte šta sam sve dobila i koji su moji utisci...

Ovo je neki set pomoću kojeg možete napraviti sladoled, dobijate i prah za sladoled i materijal: kornete, ukrasne mrvice, ovu kesicu pomoću koje popunjavate kornet, kao i kašičicu.
Nisam pravila još, ali čim napravim, pokazaću vam. Ovo mi je bilo totalno kul i nesvakidašnje. :)
Ocena: 5/5
 
Ove gumene trakice sam obožavala kao mala i dalje ih obožavam. Ova ima ukus jabuke i preukusno mi je. :) 
 Ocena: 5/5

Ovi kružići su poput našeg flipsija, ali nema ukus sira, nego je običan slani ukus, meni je ukusno, a i mojoj sestri su se svideli, ipak je ona ekspert za slaniše. :) 
 Ocena: 4.5/5

Ove male bombonice su kao tabletice, i tope se u ustima. Meni mogu da prođu, dok se mojoj sestri nisu svideli, ali ih je ipak jela. xD Imaju ukus limuna. 
Ocena: 3/5 

E ove su mi mnogo ukusnije, isto su kao tabletice i tope se u ustima, i imaju ukus koka kole. Njami :) 
Ocena: 4.5/5 

Ove gumene bombonice su mi kul. Baš su ukusne i imaju ukus limuna (i oblik). :)
Ocena: 5/5 

 E ovo mi je jedna od dveju omiljenih stvari iz ove kutije. Bombonice poput naših kiki bombona, ali su ove punjene sa komadićima koji imaju ukus grejpa. Vrh! :)
Ocena: 5/5 

Ovi slano-slatki štapići su mi druga omiljena stvar. Kao obićni štapići su ali sa prelivom od ove čokolade sa ukusom jagode ili tako nešto. Njami! :)
Ocena: 5/5

Zatim žvakice u preslatkom pakovanju. Mislim da je i kod nas bilo nečeg ovako sličnog. Male su.. Ali su ukusne, slatke i osvežavajuće. 
Ocena: 4/5 

Ovo se mnogo dopalo mojoj sestri. Ima ukus sličan kao naš gricko. :)
Mene podseća na ukus roštilja.  
Ocena: 5/5 

I sve u svemu, ja sam super zadovoljna. Ili ja nisam mnogo izbirljiva ili jako puno volim slatkiše, ali meni se sve svidelo. :)

E sada, i neko od vas ima priliku da dobije kutiju Japan Candy Box-a, potpuno besplatno.
Giveaway je otvoren za sve države, poštarina plaćena.
Sve što je potrebno jeste da popuniti ovaj gadget, tako što ćete se prijaviti putem Facebook naloga ili putem vašeg maila i da ispunite neku od stavki - što više stavki ispunite, veća je šansa da baš vi dobijete kutiju. Srećno! :)
 ***
Giveaway is open worldwide. You can win free Japan Candy box just for you. Just enter this raffle-copter below! You can enter via any of these 13 applications, the more of them you do, the higher your chances are!


Očekujem i vaše komentare. :)
Japan Candy Box site - facebook - instagram