RECOMMENDATION post | Valley of the dolls, The Mortal Instruments, The 100Zdravo svima! ☺ Nadam se da su vam praznici lepo prošli. Meni svakako jesu, ali od ponedeljka opet počinju obaveze.
Ovakav tip posta do sada nisam pisala, ali se nadam da će vam biti zanimljiv.
U današnjem postu preporuke, preporučiću vam knjigu, film i seriju.
Knjigu sam pročitala pre nekog vremena, ali je ostavila veliki utisak na mene. Film sam odgledala juče i jako mi se svideo, a seriju pratim već neko vreme. 
Ako vas interesuje šta imam da vam preporučim, pogledajte post...                                                                                                                                                Knjigu Dolina lutaka, koju je napisala Žaklin Suzan, sam pročitala po prepuruci bibliotekara i drago mi je zbog toga, zato što je knjiga odlična.Kasnije sam saznala da postoji film iz 90ih napisan po knjizi, ali ga nisam odgledala.Svrstan je u oblasti drame i radi se o trnovitom putu tri devojke ka uspehu, koje postaju i najbolje prijateljice. Knjiga otkriva onu drugu, mračnu stranu bogatih i slavni. Kad su stigle do vrha, shvatile su da se dalje ne može, sem ponovo na dno. Ukratko: interesantna i poučna knjiga. 

Ako volite filmove sa naučnom fantastikom, demonima, vukodlacima i njima sličnih, ovo je film za vas. Ja sam ga pronašla tražeći filmove koji su slični Hari Poteru (mada je Hari Poter, ipak Hari Poter :D) i iz liste filmova, trejler ovog filma mi je bio najinteresantniji. Imdb ocena mu je 6 i svrstavaju ga u akciju, avanturu i fantastiku. Glumi divna Lilly Colins. Ukratko, kada joj kidnapuju majku, Clary saznaje da je lovac na senke i kreće u borbu da spasi svoju majku, a u tome joj pomažu i troje lovaca senki. Ona se u jednog od njih zaljubljuje. Zanimljivo je da na kraju filma saznaje da joj je on brat. Istina ili ne? Saznaćemo u drugom delu filma, za koji se još ne zna kada će izaći. The 100, moja omiljena serija ikada.
Mojim drugovima se na primer nije svidela(?!). Ali je zato moja drugarica i ja obožavamo. Nakon nuklearnog rata, civilizacija biva uništena, a jedini preživeli su osuđeni na život u svemirskom brodu. Grupa od 100 maloletnih delikvenata biva poslata na Zemlju da otkrije da li je život dole moguć. Saznaju da na Zemlji, ipak nisu sami... Trenutno je u toku 2. sezona, a ja jedva čekam 21. januar i novu epizodu.  
 
 *Sorry no English translation.  *
*But you can also join international giveaway HERE.*

7 comments:

 1. Interesantan post! Mislim da ću pogledati film, volim filmove takvog tipa. ;)

  ReplyDelete
 2. INTERESTING POST!!!
  XX
  S.
  www.manthroughclothes.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Of course I'd love to follow each other. Followed you now on GFC x

  LOVE your blog, too bad I can't understand this post.

  www.drownedinfashiondreams.blogspot.it

  ReplyDelete
 4. Hello! Thank you for following dear ^^ Done Followed u :)
  #1014 name as 'Seol'

  Let's Keep in touch ya :) haha..
  설 'Seol' ♥My Blog♥

  ReplyDelete
 5. followed you back dear.. ;)

  xo,
  margarethink.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete

Thanks for lovely comments ♥